Selecteer een pagina

Over mij

Voor  professionele hulp bij hormonale problemen rond de menstruatie, anticonceptie, preconceptie en overgang.

Ik ben Wilma Timmer, werkzaam als Care for Women specialiste in Gorinchem. Daarnaast ben ik ook nog werkzaam als verloskundige in een verloskundige praktijk in Papendrecht. Door mijn ervaringen als verloskundige maar ook zeker door ervaringen in mijn persoonlijke omgeving weet ik dat vrouwen behoorlijk uit balans kunnen raken door een verstoorde hormoonhuishouding. Deze hormonale problemen kunnen ontstaan in de verschillende fases van je leven zoals bij de menstruatie, de zwangerschap en de overgang. Als Care for Women specialiste hoop ik vrouwen een luisterend oor te bieden en samen naar een oplossing te zoeken waardoor zij weer meer in balans raken en daardoor ook weer een stuk positiever in het leven komen te staan.

Behandeling

Tijdens het eerste consult, de intake, proberen we samen je klachten in kaart te brengen, wat de verwachtingen zijn en wat de mogelijkheden zijn om je hormonen weer meer in balans te brengen. Vaak zijn dit adviezen op gebied van voeding en leefstyle, soms is er wat ondersteuning nodig door voedingssupplementen. Een enkele keer kan er ook wat bloedonderzoek nodig zijn. Tijdens het vervolgconsult bespreken we of de adviezen en eventueel de supplementen voor jou het beoogde resultaat bereikt hebben. Indien nodig kunnen we nog het een en ander aanpassen. Vaak zijn er 2-3 consulten nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Opleiding en Werkervaring

Ik ben al ruim 23 jaar werkzaam als verloskundige en ben de opleiding van Care for Women gaan doen als aanvulling op mijn werk als verloskundige. Als verloskundige begeleid ik al vrouwen met zwangerschapswens, tijdens de zwangerschap en geef ik anticonceptie adviezen. Met de uitbreiding naar Care for Women specialiste hoop ik nu ook vrouwen te kunnen begeleiden met menstruatiestoornissen, overgangsklachten en andere hormoon gerelateerde klachten. Door mijn ervaring als verloskundige (en daarvoor nog als verpleegkundige) heb ik veel inzicht gekregen in het functioneren van de vrouw en hoeveel ballen zij vaak hoog moeten houden. Ik hoop door te luisteren en mijn expertise als Care for Women specialiste, veel vrouwen te kunnen helpen.

Wilma Care for women hormonen over mij

Wilma Timmer

Blijf niet langer rondlopen met je klachten, maak een afspraak!

De_Stad_Gorinchem_Wilma-Timmer

Care for Women Gorinchem in de media

Lees hier het artikel.

Hormoonspecialist

Persoonlijk advies

Consult vaak vergoed

Geen verwijzing nodig

Care for Women Gorinchem
Jacques Perkstraat 1
4207 RB Gorinchem
06 13695735
w.timmer@careforwomen.nl

KvK nummer: 82059934
BTW nummer: NL002112485B96
AGB code: 90110775

Logo - specialist vrouwengezondheid